raise your voice!

Sitter just nu och kollar på raise your voice, jätte mysig film! Idag är en sådan dag som jag inte orkar göra någonting, från att ha haft fullt upp sedan julafton fram tills igår så är det skönt att bara vara hemma och inte göra någonting alls. Idag ska jag iallafall sola, sen vet jag inte vad jag ska göra, förutom att kolla på victoria secret fashion show!
Blir ingen bild på mig idag, ser förjävlig ut. Här får ni en bild på min käre broder ist!

Alltid lika stilig!

What to choose?

?

pengar rullar in , det går bra nu!

Måste bara berätta att jag ska jobba lite från och med v2 fram till april. Har fått en fast tjänst på söndagar, var tredje söndag, plus några lördagar då och då. Ska bli skönt med lite extra pengar på kontot! Men först ska jag jobba den 3de & 4de!
Och så har det precis vart jul & att min födelsedag närmar sig. Plus att studiebidraget så lämpligt rullade in i förrgår!
Och som pricken över i:et så hade det blivit någon fel på min senaste lön eller skatt eller vad det nu var, så kommer ännu en 1000-lapp in på kontot inom kort!
ahh, livet känns bra!

Malmö in my heart!

Som sagt, direkt efter annandagen for jag och min familj iväg igen. Men denna gången blev det en lite längre resa, nämligen till malmö!!

Min morfar fyllde nämligen 70 år, så han ville bjuda min familj och våra kusiner på en resa, som innebar två nätter på hotell savoy. Det tackar man ju inte direkt nej till? Och det var riktigt skönt att komma bort lite efter allt julfirande, även om det innebar tre dagar till med släkten. Men det var bara kul tyckte jag!
Vi tog det lugnt på hotellet, åt god mat på restauranger, shoppade i malmö city. Malmö var faktiskt en riktigt fin stad och skit mysig med alla gamla hus osv.
Tack så jätte mycket morfar för denna lilla tripp!
Rea på zara! ENDAST 179 kr!
Rea Zara, 399 kr.
Köpte även en svart nyårsklänning på H&M men den får ni se någon annan gång. Köpte också lite underkläder och några bas-plagg.

christmas gifts!

Jag har inte vart lika flitig som söta-malin att jag har tagit kort på mina julklappar, men det betyder inte att dom ska vara hemliga.

OK, let's go!!
Armband från milajki ( från VÄRLDENS bästa pojkvän)
Plattång
Smyckeshand
Armband
linne med gaga på
Parfym, Intimately BECKHAM
Parfym, Intimately YOURS BECKHAM
pengar
bok, Elsas mode
Gossip girls box s.3
ljus
två sjukt goda kokos lotions
örhängen
En resa till stockholm
Ni får hålla till godo med en bild på smyckeshanden som jag fick och
längst ute till vänster hänger armbandet jag fick av adam!
Har med all säkerhet glömt räkna upp något som jag fått!

tik tok, tik tok, tik tok

Julafton; Spenderade förmiddagen hos adams släkt, sedan bar det raskt hemåt för att kolla kalle anka med familj plus mormor och morfar. Sedan far vi iväg till kusinerna och tillbringade julaftonskväll där!

Juldagen; Sov till kl 11, sedan bar det iväg igen till Mormor och morfar för att fira julafton numero 2, men andra halvan av släkten.

Annandagen: Tillbringade förmiddagen på sjöaremossen för lite bandy. Sedan far vi iväg IGEN till farmor och farfar för att trycka i oss ännu lite mara julmat?!

Hem ljuva hem!

hallå snyggingar! Nu är jag hemma igen! Min uppdatering har vart S-K-I-T den senaste veckan, men min jul har som vanligt vart lååång och stressig, men mycket bra! Sedan åkte jag direkt till malmö, och kom precis hem! Ska packa upp nu och sedan ska jag ta er igenom min jul och malmö-resa! Hörs om ett tag! Puss 

Jullov!

Precis tatt en runda på löparspåret i  20 grader minus... nee, ambitiös är jag tyvärr inte, det blev 40 min på crosstrainern ist. Men bättre än ingenting iaf? Nu ska jag hoppa in i duschen, det behövs verkligen för mitt hår ser ut som ett smörpaket. Och sedan ska jag till min älskling och kolla finalen av ung & bortskämd, Finns ju ingen värdig vinnare kvar nu när Tim-Joel åkt ut.
Detta blev ett kort inlägg, talkt to you later.

back on track!

Hallihallå kära vänner! Har inte bloggat på cirkus 2 veckor, men har inte haft lust! Men det är ändå (förvånansvärt?) många som hittat hit till bloggen ändå, När katten är borta dansar råttorna på bordet. Men nu drar jag igång med bloggandet igen, har fullt upp hela tiden och detta måste ni självklart få ta del av. Idag har jag dock en otroligt skön och lugn dag, otroligt mysigt. Dock är jag väldigt trött, har kommit in i fel sovvanor som jag alldeles för lätt brukar göra när det är lov eller liknande.
Här kommer en bildbomb så ni får se vad jag gjort de senaste 2 veckorna! (: se & njut.
Om man har en pojkvän som spelar bandy ( vilket min gör) så får man
glatt hänga med på några matcher.
Älskling var duktig när han skottade snö utanför hans föräldrars "gårdsbutik"
i sin snygga jacka. Och jag stog och titta på och tog kort, haha.
Snön fortsatte att falla.
Hade julmys med fina tjejer från klassen!
Elin och Viktoria bakar pepparkakor, haha just love Elins förkläde!
Fina tjejer!
Spelade även spel, jag och jennifer vann såklart!
Julavslutning i skolan!
Malin & jennifer!
En riktigt god julmat i skolan!
Jennifer,malin,jag & josefine inne på h&m. haha
Madde!
åt god mat på värdshuset i varberg med klassen!
Lite julklappar som jag slagit in, än så länge.
Klädde granen med lillasyrran!
skidtur med syrran en härligt vinterdag!
sötis
Puss så länge!

shopping x 2

Hej alla goa & glada! Idag är det lördag igen, och snön ligger fortförande kvar. Får hoppas att den håller i sig tills julafton. Det har vart lite dålig uppdatering här på bloggen pga att igår var jag på gkås med mormor och morfar och kikade runt lite, hittade även några julklappar. Och idag har jag mamma, och adam vart i Varberg, mysigt! Började dagen med en frukost på espresso house, gott! Här kommer lite bilder på gårdagens och dagens shopping.

Ullared


hittade en billig mysdräkt

lite smått och gott. Haha, och nej Hanna Montana parfymen och lipsylet
är inte till mig, utan till mig lillasyster.

två söta ljus till mormor och morfar. Dålig bild, jag vet!


Köpte även lite fler julklappar, men lägger inte in dom här på bloggen. Man vet aldrig vem som tittar in hit.


Varberg


Hittade en jacka på hm, ja ni ser rätt. 150 kr, ett riktigt kap. Dock är den
inte så varm. Så hänger undan den ett tag och tar fram den när det är lite varmare.


var bara tvungen att köpa dessa söta strumpor från Canada snow.


Nu ska jag byta om, och ta på mig något riktigt varmt. Jag och Adam ska åka och kolla när Adams lillebror Felix spelar bandy. Inte världens roligaste att stå ute och frysa, men vad gör man inte. haha! Ha en finfin lördagskväll så hörs vi i morgon, Ciao!



you are my sunshine!

Här kommer lite bilder från när vi var hemma hos malin för ett tag sen!
Jennifer & Rebecka
Malin, Marlene och Jennifer
Johanna & Elin
Josefine & Rebecka
bruudaaar

keep it real!

Hej allihopa. Idag har det varit en lugn och go dag. Min dag började med Engelska B lektion, den gick hyfsat bra. Sedan så var det vård & omsorg som gällde, och eftersom att jag och ena halvan av klassen var i metodrummet förra veckan så kollade vi på film på lektionen, I taket lyser stjärnorna såg vi. Har sett den innan ett par gånger, men den är fan alltid lika bra och hemsk. Slutade med att nästan hela klassen satt och lipa. Sedan hade vi människan och då kom det en tjej från kvinnojouren dit och berättade vad dom höll på med osv. Det var faktiskt riktigt intressant och hemskt på samma gång eftersom att hon pratade om kvinnomisshandel på olika sätt.

Och nu sitter jag här och ska snart ta tag i mitt svenska plugg! Vi hörs senare eller imorgon. Ha det gott, Ciao

haha, en ful bild på mig innan skolan idag!

wedges never gets boring!


chloé schuterman i förkväll

Om ni vill veta lite mer om Cloé schuterman om jag tipsade om igår, så ska ni se detta klippet när Cloé och hennes mamma var med förkväll för ett tag sedan.
http://www.tv4play.se/noje/forkvall?title=chlo%C3%A9_-_sveriges_framtid_i_modebranschen&videoid=1016619

Blogtips x 3

Ingen har väl missat Sara Montazamis blogg: http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/, dotter till Maria Montazami som är med i Svenska hollywoodfruar, som förövrigt också har en blogg på: http://blogg.amelia.se/maria-montazami/.
Även Saras lillasyter Hanna bloggar på: http://carolinesmode.com/hanna/.

bloggtips!

12 åriga Chloe Schuterman Dolhem dotter till Nathalie Schuterman, har börjat blogga på chic.se
Read it, en bra blogg som drivs av en modemedveten 12-åring, som kommer gå långt!
http://chloeschuterman.chic.se/

Hungrig!

Godmorgon bloggen. Ja, det är godmorgon för mig! Gick upp kl 12 dag eftersom att jag är ledig. Grymt skönt! Har bara slappat sen jag gick upp och börjar nu att bli riktigt hungrig. Idag måste jag ta tag i mitt engelskaplugg sen ikväll är det träning som står på schemat. Nu ska jag gå ner och ta mig något att äta, hörs senare! Ciao

RSS 2.0