regn!

Otroligt tråkiga bilder på bloggen just nu, jag vet. Men orkar lixom inte ta en "dagens outfit" varje dag, haha. Idag var det skola som vanligt, och det kändes att det var torsdag, alla var lite små trötta & griniga som det brukar va på torsdagar. När jag kom hem från skolan väntade världens bästa mormor och morfar här, dom är bäst! Sedan gick jag och träna i spöregnet, det öste verkligen ner. Men gött var det! Imorgon ska jag upp vid 6 tiden och startar dagen med en joggingtur i varberg på idrotten, tummen upp. Sedan kommer min älskling hem, sjukt vad jag saknat honom denna veckan. Hörs imorgon, ciao.

Hey you.


sparks fly

Dålig uppdatering igår, men ibland är det så!
Kom hem vid halv 6 tiden igår och satte mig & pluggade, var "klar" vid halv 12 tiden tror jag. Så inte så konstigt att jag inte hann med bloggen, den kommer i både andra, tredje och i fjärde hand ibland. Nu ska jag fortsätta plugga. Har tusen saker kvar att göra. Men i helgen ska jag fira med mina goa tjejer. Nu ska jag dyka ner i mina böcker igen. Ni får nöja er med en otroligt tråkig blogg ett tag till framöver. Ciao!

körskolan

Hej vänner!
Idag hade jag en go sovmorgon och fick ändå stressa till bussen som en dåre, som alltid. Tror alltid att jag har mycket mer tid på mig än vad jag igentligen har, haha. Blir lika irriterad på mig själv varje gång. Slutade redan vid 12 idag men skulle på information på körskolan idag klockan 5, så fick snällt stanna kvar. Gick på stan en stund och hittade lite små-saker, visar senare eller imorgon. Behöver VERKLIGEN plugga idag, men kom hem för en halvtimma sedan så jag orkar verkligen inte. Men får se hur det blir med den saken, men nu ska jag kika lite på tv och ta det lite lungt, Ciao!

ingen solsidan?

Hej goingar!
Här sitter jag, precis hemkommen från jobbet. Det gick bra idag och tiden gick snabbtt, skönt. Nu ska jag snart kila ner för att få lite mat i magen och sedan ska jag kanske köra lite bil. Ikväll ska jag vara med adam och kolla solsidan...eller vänta lite, det är ju slut. Åh, varje söndag i säkert 2 månader har jag kollat soldisan, mitt favoritprogram, allas favoritprogram? Men nu är det slut, för den här säsongen iaf, hoppas att det kommer en till. Men det börjar ju en ny serie som hette något i stil med stockholm/båstad, jag får väl ge det en chans iaf. Hörs senare, ciao.

put on your happy face!

Släktkalas på G!

familydinner

Godmorgon!
Idag är det lördag och det känns superbra!
Vaknade ungefär kl 8? Jag har börjat bli riktigt morgonpigg nu för tiden, men det är ganska härligt ändå. Igår hade jag en jättetrevlig kväll hos johanna, tack så mycket johanna! Sedan sov mitt hjärta hos mig, mysigt. Idag är det släktmiddag som står på schemat, helt okej. Ska nog ta en härlig vårpromenad med Adam senare i det fina vårvädet. Imorgon är det jobb som gäller och det ska faktiskt bli kul, skönt med lite pengar. Nu ska jag städa klart mitt rum, hörs senare! Ciao

friday, im in love

Äntligen, äntligen fredag!
Nu ska jag gå ner till familjen och äta en god förätt, mormor är här och då blir det supergod mat. Efter förätten lämnar jag familjen och drar på 18-års middag och avslutar min kväll där. Adam sover hos mig ikväll också, kan det bli en bättre fredag?

Tråkig onsdag

Borde plugga, men orkar inte. Träningen blev inställd idag, så borde träna på egen hand, men är för lat. Haha, orkar inte göra något vettigt idag alls. Har världens huvudvärk som inte vill släppa trots tablett? jaja, hoppas att helgen blir bättre. På fredag har vi håltimma så då drar jag och mina goa tjejer ut på en shoppingrunda, sen på kvällen är det 18-års middag som gäller! På lördag är det släktkalas för pappa, och söndag jobb. Fullt upp i helgen, men jag är nöjd. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, ciao.

true


kurorten

Idag var det kurorten som det är varje tisdag, det var arm/hand-massage idag. Riktigt härligt. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar och sen ska jag träna fotboll. Ändrat om lite på bloggen också, det får vara så ett tag framöver nu, har inte tid att sitta och pilla med alla krånliga kodmallar osv. Vi hörs senare, ciao.

The only thing you need...

Adam

Så typiskt oss

Hej goingar! Idag är det allt annat än min turdag. Hatar denna dagen. Skall berätta varför: Jo, idag är det måndag vilket betyder att jag slutar tidigt, redan klockan tolv. Men idag skulle jag och jennifer på informationsmöte på körskolan klockan 5. Så jag hängde med på Jennifers filisofi-klass som jag inte läser, och satt där i 2 timmar. Och sedan när jennifer slutade så gick vi på stan och hade skit tråkigt. Vi gick till körskolan vid kvart i fem tiden. Vi kommer dit och frågar vart informationsmötet ska vara. Hon som jobbar där säger: Informationsmöte? nää, det är nästa måndag det! ÅHHH, vi hade tatt fel dag. Blir så jäkla förbannad, jag kunde vart hemma halv 2 men var isället hemma klockan 6. Har hur mycket plugg som helst som jag hade behövt göra idag. Och nu är jag för sur för att ta tag i det. Ingen bra start på veckan för min del iaf, skit dag.
hoppas på att morgondagen blir bättre...

Godnatt bloggen

Nu säger jag godnatt för mig och kryper ner i sängen bredvid världens goaste pojkvän. Imorgon börjar jag inte förens 11, vilket betyder sovmorgon, men funderar på att dra ut och springa på morgonen eller köra på crosstrainern, när adam ändå ska upp klockan 8. Imorgon efter skolan ska jag stanna kvar en stund då jag och jennifer ska på information på körskolan klockan 5, great. Sedan blir det bussen hem och lär vara hemma runt halv8. Då är det lite plugg som gäller. Så blir nog dåligt med uppdatering imorgon, kanske slänger in ett inlägg på morgonen innan skolan. Vi hörs, ciao.

ut med det gamla och in med det nya

Som ni ser har jag bytt hedaer, tillfälligt. Var jättetrött på min gamla och allt de svarta. Så satte ihop en header lite snabbt, men hela bloggen är i o-ordning justr nu. Men ska fixa det när jag hinner och orkar. Dock är jag inte alls bra på att fixa saker på bloggen, så om någon vet hur man gör så säg gärna till. Ciao

tired

Hejsan! Idag är det söndag och det betyder plugg. Så nu ska jag plugga som bara den, har HUR mycket som helst att göra. Usch, är verkligen inte på plugghumör, men ska göra mitt bästa. Får se fram emot solsidan ikväll och bara gilla läget helt enkelt. Vi hörs ikväll eller imorgon, ciao!
Mina nya inköp:
Söt blus från h&m
nya vårnaglack från h&m

vårväder

Idag hade jag tänkt att jag skulle gå upp klockan 9, när Adam ändå gick till jobbet. Men icke, somnade om och det hela slutade med att jag gick upp runt 11 tiden. Jag åt en god frukost med familjen sen satte jag på mig löparskorna och sprang ut på en löparrunda medans min lillasyrra tog cyklen och cyklade med, riktigt skönt! Sedan gick jag och min bror och solade. Och nu är adam här igen och vi ska strax gå ut på promenad. Härligt att vara ute i det fina vädret!
Ikväll ska vi bara ta det lungt, ska bli härligt. Skönt att bara ta det lungt denna helgen eftersom jag har de 5 kommande helgerna nästan helt fullspäckade. Nu ska jag dra, men visar er vad jag köpte igår senare ikväll. Ha en go lördagskväll allihopa, Ciao!

fredagsmys

Det blev pizza för min och Adams del idag, riktigt längesedan. Men gott var det!
Imorgon ska jag träna, sola och ta tag i mitt rum som behöver städas.
Nu ska jag fortsätta att mysa med adam. Ha en go fredagskväll folket!
PUSS

sweet dreams

Nu ska jag packa idrottsväskan till imorgon, ska upp kl 6, fy.
Sen ska jag gå och lägga mig, jätte trött. Godnatt!

snö?

Alla gå runt och pratar om att det sla bli snö i helgen. JAG VILL INTE! Våren var ju påväg? Det har vart grått och trist för länge nu. Just nu sitter jag och gör ingenting, kollar runt på lite olika sidor efter någon snygg klänning. Hittar ingenting. Finns bara en klänning jag vill ha just nu, den från h&m, men den är dock slutsåld överallt. Ska in till stan imorgon, så får se om jag hittar något snyggt då, har ju massa festligheter framför mig och jag behöver lite nya partykläder. Nog pratat om det, nu ska jag snart hoppa i mina träningkläder och ta mig till fotbollen. Imorgon kommer Adam hem, härligt. Vi hörs ikväll eller imorgon, ciao.
Denna ska jag hålla utkik efter imorgon.

godmorgon

godmorgon! Nu ska jag kila till skolan för ännu en skoldag.
Tråkigt väder ute, fan.
Ikväll blir det fotbollsträning, hur gött?
är riktigt tränigssugen. hörs senare, ciao.

bloggtips

http://tildafingal.blogg.se/index.html
Tilda Fingal, syster med joanna som var med i styliserna för övrigt.
Tjejen har grymt snygg klädstil och driver en härlig blogg.
Kika in vetja, ni lär inte bli besvikna.
Jag älskar hennes blogg!

du SKA bli min


tandläkartid

Godmorgon! Fick en härlig sovmorgon idag eftersom jag ska till tandläkaren vid klockan 1 i kungsbacka. Det är hur härligt väder som helst ute, funderar på att ta en joggingtur när jag kommer hem sen. Ikväll har jag träning och det ska bli härligt, ska även försöka få lite plugg gjort idag. Vi hörs, ciao.

Rubrik?

Träningen idag gick hyfsad och har precis kollat klart desperate housewifes,grymt bra. Imorgon ska jag inte tillskolan eftersom jag har en tandläkartidi kungsbacka klockan 1, så hinner inte pka in till Varberg varken före ellerefter. Men blir rätt skönt med en go sovmorgon och lite ledighet. Har just nufullt upp med både inlämingar, redovisningar och prov innan påsklovet.Varför ska alla lärare trycka ihop ALLTING veckorna precis innan lov?Men det ska nog gå ihop, har en hel del att se fram emot nu framöver, så jag ska nog få tiden att gå. Nu ska jag kolla lite tv och sen sova. Jäkligt tråkigt inlägg ikväll, men men. Vi hörs imorgon, ciao.

love

Hej kära vänner.
Idag vart det skolan igen, as usual.
Pratade om nationella idag på svenska b, jag blev nervös.
Slutade tidigt, kom hem och kollade the city.
Och tog en liten nostalgi-tripp tillbaka till laguna beach.
Nu kollar jag på missade avsnitt av stylisterna och har en allmänt go måndag.
Det var längesedan jag hade en lungn måndag, det brukar vara fullt upp.
Så det är toppen. Back to stylisterna. ciao

H&M shoes

jag är inte hundra 100% säker på att de sista skorna är från hm, haha
I don't remember, men jag tror det.

jaja, jag vill ha ALLA skorna på bilden.

söndagshäng

hej kära vänner
Idag är det söndag igen, vilket betyder solsidan, can't wait.
Idag har jag hängt lite med älskling, städat rummet (behövdes) och brummat lite bil.
Nu ska jag äta och sen dra iväg till fotbollsträningen, så jäkla härligt.
När jag kommer hem ska jag plugga och kolla solsidan. Hoppas ni får en fortsatt
bra söndag, hörs senare. ciao.

virkat, så jäkla snyggt.
topshop-i'm in love

Mello!

Precis kollat klart på melodifestivalen, trots att det blir sämre och sämre för varje år som går så sitter jag ändå klistrad framför tv:n, en vana antar jag. Men som väntat vann ju Erik Saade, vet inte vad jag ska säga om låten förutom att den sätter sig på järnan. Nu ska jag mysa med adam, hörs imorgon. Ciao


Detta var mina myskläder för kvällen, goa.

say hello

En bild från imorse.
Nu är jag hemma från vbg igen, hittade ingenting! Nu sitter jag, Adam och
min bror i köket med varsin data, haha sociala. Snart ska vi laga tacos, mums.
Vi hörs senare, ciao!

uppe med tuppen!

Vad är det för fel på mig? Vaknade klockan 6 i morse och kunde inte somna om, låg och funderade på om jag ska köpa iphone eller inte...efter att jag legat och tänkt på fördelar och nackdelar i ca en timma, så var jag tvungen att väcka adam (vad elak jag är) Så låg vi och pratade en bra stund. Sen vid halv 9 tiden gick adam till jobbet och jag gick upp. Kommer nog vara riktigt trött ikväll efter denna morgonen. men men, idag ska jag en sväng till varberg för att jag inte har något bättre för mig och sedan kommer adam hit. Vi hörs senare! ciao

godnatt för mig!



Nu säger jag godnatt för mig, det är en nya dag imorgon med idrott som första
lektion på schemat. Gott! Vi hörs imorgon, Ciao.

min dag

Har vart skit nervös hela dagen inför en engelskaredovisning som vi skulle ha idag, men den gick bra. Och nu är det äntligen över, och det känns så skönt! Sedan fick jag och min grupp i naturkunskapen veta att vi fick mvg- på våran redovisning förra veckan, så jag är nöjd. Idag hade min älskling studiedag, så har myst med honom sen jag kom hem. Vi gick och handlade och lagade en god middag till min familj, onsdagsmys!
Imorgon är det min tur att ha studiedag, gott.
Dock ska jag ägna min lediga dag åt plugg och ännu mera plugg.
Hörs mer imorgon, ciao!



dessa goingar fick jag med mig hem idag. Behålla eller lämna tillbaka?



tattoo

Har ju funderat på tatuering ett bra tag nu, snart 3 år. Skulle ha fått det
i födelsedagspresent på min 17års dag, men jag ballade ur. Visste
inte vad jag ville ha då. Nu vet jag, jag är 100% säker på att jag vill ha en text i
skrivstil i nacken, eller ah lite längre ner. Men har säkert ändrat mig tusen
gånger om vad det ska stå. Men nu är jag 99% säker på vilken text jag vill ha.
Ska bara tänka en extra gång.

trött tjej

Godkväll bloggen, ligger just nu i sängen och kollar på top model. Klockan tio så är det säsongstart av ballar av stål, gott. Idag var det skolan som vanligt, hade bara en lektion så var hemma redan vid halv 2. Satte mig och pluggade direkt och var klar runt 7 tiden. Har inte så mycket mer att säga om dagen, vi hörs imorgon. Ciao 
Önskar att jag var såhär pigg just nu...

världens bästa pojkvän

sitter just nu med världens bästa pijkvän bredvid mig och "kollar" på wallander.
Idag har jag haft fullt upp, övningskört, tränat, slängde mig på cyklen till adam och
tog en långpromenad och tog massa kort med adams systemkamera. Blev as najs kort,
visar er någon annan gång.
ps. Solsidan var ju bäst idag!

vårväder!

hej alla goa! Nu ska jag snart dra på träning, dock inomhus och det känns ju lite tråkigt eftersom det är så fint väder ute. Men ska fråga adam om han vill gå på en promenad med mig sen. Idag har jag övningskört, det gick kanon, körde lite i landa osv. Körde igår också! Ikväll är det solsidan, gött som fan. Nu ska jag dra, ciao.

new in

Blev ett byte till dem vita iaf, lättare att matcha osv. Tycker att dem beiga
är lite snyggare, men kommer få mycket mer användning av dem vita.
Så jag är nöjd!

varför lyckas alltid byxor se så fula ut på bild?!
Dessa "haremsbyxor" köpte jag för 199 kr på bikbok, så otroligt sköna!
Dessa kommer jag matcha med instoppas vit/svart t-shirt/linne. Till ett par svarta boots
på vintern och sen när vädret tillåter converse eller gladiatorskor.

ett par chinos jag köpte för ett tag sen på gina.

en skön långklännig med leopardmönster från h&m.
kommer matcha med converse.



Lite av de jag köprt på de senaste, har inte orkat ta kort på allt så visar resten annan gång. PUSS

tja så länge

en bra fredag.

yes or no?

Tjabba tjena. Precis hemkommen från skolan och ska nu byta om för att åka till mormor och morfar och käka en god middag. Senare kommer adam hit, så får vi se vad vi hittar på.

Ang. mina nya skor som jag la upp här på bloggen igår, så har jag ett litet dilemma. Jag köpte ju beiga palladium, och dom är verkligen apsnygga, men det är så jäkla svårt att matcha beige. Jag har väldigt mångs vita tunikor och tröjor och enligt mig är det skitfult att ha beige tillsammans med vitt. Så jag funderar på att byta ut dem mot ett par helt vita, det är så mycket enklare och lättare att matcha. Men kan inte bestämma mig, vad ska jag göra? behålla eller byta?

triss i örhängen

lite nya örhängen som jag har inhandlat den senaste tiden.
mest nöjd med korsen. De andra köpte jag för att det var sjukt
billiga, köpte på ur och penn.

new in

now you're mine.






ps.har fortförande inte visat allt jag köpt på sista tiden, men lovar att jag ska göra det...snart.

med min vanliga tur

hej bloggen! Kom hem för en liten stund sedan och ikväll väntas det fotbollsträning. Måste även passa på att tycka lite synd om mig själv nu när jag ändå skriver. För det första så välte min underbara pojkvän ner min ena ljuslykta igår natt när han skulle på toaletten så att den gick i tusen bitar, blev lite ledsen. Idag så köpte jag nya skor, as nöjd var jag, fram tills jag kom hem. Då fick jag hem min veckorevyn och ser att dom ger ut en rabbatkupong med 20% på nilsons. Gissa vart jag köpte mina skor? Nilsons. OKej, det är bara 20% men ändå. + att en vän ska 18-årmiddag snart, och nu hade hon ändrat datum till ett jag inte kunde. hejdå


muntrar upp mig lite med en bild på mina härliga tjejer.

born this way

Nu har lady gagas nya låt "born this way" släppt videon.
http://www.mixmegapol.se/musik/musiknyheter/item/8506-h%C3%A4r-%C3%A4r-lady-gagas-video
Tycker den är jäkligt konstig, men ändå rätt ball.

good things are happening

Vill tillägna ett inlägg åt begåvade Ulrik Munther, han är grym!
Han har fått en hel del uppmärksamhet efter sin cover på Lady Gagas "born this way"
som ni hittar här: http://www.youtube.com/watch?v=HIekOkkepTw
Efter denna covern har han även fått hyllningar av den berömda bloggaren Perez Hilton.
Jag tycker han är värd all berömmelse han kan få, han är riktigt duktig.
Här är två till låtar som jag tycker är bra:
http://www.youtube.com/watch?v=lKQT1B6fGk0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=s6a5ZT6Wm90&feature=related
Ps. var tvungen att göra en länk till "en helt vanlig dag"
den är fortförande bra! http://www.youtube.com/watch?v=rSTEnJnaE1o

unwritten

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten, yeah

RSS 2.0