är det redan höst!?

usch, är svin kallt på morgonen när man går till skolan nu förtiden.
Idag har jag vart i skolan, och sedan har jag tränat, var den sista fotbollsträningen idag, känns sorligt. Just nu skulle jag behöva plugga till idrottprovet, men tvn och datorn känns mycket mer lockande. Nä, nu ska jag verkligen försöka att läsa på lite, godnatt!
vill inte att sommaren skall vara slut. känns hemskt.

Förlåt!

Förlåt för rent ut sagt jävligt dålig uppdatering idag, har bara inte hunnit med! vart fullfart i skolan och efter skolan, och när jag har kommit hem så har jag bara suttit med läxor, håller fortförande på! åååååååh, tar dom aldrig slut?! precis när man är skitglad för att man är färdigt med ett prov eller inlämning och kan lägga det bakom sig så kommer det alltid upp någon ny läxa. Idag har iallafall vart en konstig och rörig dag, som slutade med en rejäl snuva och förkylning för min del. Kanon! eller inte...Nu ska jag fortsätta med min inlämning i människan. Och senare ikväll kommer Adam och sover här, han lär ju bli smittad av min förkylning, haha!
Här får ni en bild på mig och jennifer i bättre dagar!

Skola!

sitter just nu i skolan. Engelskan börjar om en kvart ungefär, jag är inte taggad! är trött och näsan bara rinnner. Ikväll ska jag träna handboll och plugga as hell! sedan ska min underbara pojkvän sova hos mig också.
meeen fan, varför går det inte att ladda upp en bild på skolans datorer? skit! pusss


Träning!

Nu är det fotbollsträning som gäller, gött! har bara lite smått ångest över allt plugg som måste bli klart i veckan!
ciao

godnatt!

nu säger jag godnatt för mig, ska upp kl 6 imorgon. Imorgon tillbringar jag och resten av spa2 dagen på kurorten i vbg. kommer hem halv sex imorgon, och min fotbollsträning börjar kl sex, så blir nog rätt så stressigt imorgon, lär inte hinna med att blogga så mycket! jaja, godnatt!

brunhårig?

Ska jag? Ska jag inte? ska jag färga mitt hår brunt? Har haft brunt hår innan. Haha, har haft alla möjliga hårfärger, ljusbrunt, svart, blondt, mörkbrunt, mörkblondt& typ rött, haha. Men just nu är jag så jäkla trött på min hårfärg. Kan inte bestämma mig, men det lutar riktigt mycket åt brunt.
hahaha, här är en gammal bild på mig när jag hade mörkbrunt hår.

nya vecka, nya tag!

hello babes! Nu är det måndag och en ny vecka har börjat. Min vecka börjar not soo good, kommer till skolan och får reda på att vi inte har några lektioner, så åker hem igen. Nu har jag massa plugg som jag behöver ta tag i, sitter just nu med svenskan, det går rätt bra och är snart klar. Sedan ska jag ta tag i människan och plugga lite till idrottsprovet på fredag.
För 2695 kr på melorose Co får du dessa godingar. skulle jag inte tacka nej till!!
ciao

trötter

hello babes! ligger just nu i adams säng och myser. Älskling är där uppe och gör kladdkaka, men jag orkade inte följa med upp. är grymt trött! ikväll bli det bara mys framför tvn, skola imorgon, usch!
saknar sommaren och öland med jennifer!

Söndag!

hemma igen. Fan va gött det är när man kommer hem efter att ha jobbat! ett pluss är att det är söndag, för då får man ju dubbel lön, kanon! Nu ska jag ta en dusch och sen förhoppningsvis övningsköra. Senare blir det att åka hem till älskling och mysa & plugga.
snyggt!
ciao

jobb!

Nu ska jag snart iväg och jobba 8.45-14.00. sen ikväll ska jag mysa med min älskling som jag inte träffat på ett tag!
min älskling när vi var i stockholm förra vintern.

hemmakväll!

hejhej! har just kollat på filmen i love you Philip Morris, den var helt okej. kollar nu på filmen norbit med hela familjen. Nu ska jag kolla klart!
såhär ser jag ut just nu, myskläder är bäst.

plugg och höstkläder

jag är ju riktigt bra på att uppdatera, haha! sitter nu och pluggar svenska, det går sakta men långsamt framåt. kan inte låta bli att kolla på alla fina höstkläder som finns ute i butikerna just nu. vill ha så mycket! vill ha en ny skinnjacka tills i höst.
ciao

Lördag!

hejhej. Nu är det lördag igen. Min lördag består av plugg och åter plugg. Hoppas hinna med & sola också. Blir en lugn lördagkväll för min del eftersom jag ska upp och jobba imorgon.
igår var vi hemma hos rebecka som sagt, det var jätte mysigt och så jäkla kul att träffa alla tjejer igen, saknade bara josefine som inte var med.
Här är en bild på oss tjejer för ett tag sen hemma hos jennifer. enjoy!
hög upp från vänster, josefine, jennifer, rebecka, elin, jag & malin.
ha en bra lördag! ciao

chaaachaaa!

nilssis, brickan och mallan här! sitter just nu i beckiiiiiis säng och ska snart äta kladiiiis! de är mycket gott tycker vi! pusspådenkakan<3 hoppas den är god också, becka som har bakat den liksom... kanske laxeringmedel i, vem vet? vi låter linnsan smaka först så får vi vänta och se om de händer något!!!! man vågar ju inte ta såna risker.

nu ska vi snart kolla på iiiiiidol! pusspådeprogrammet<3
nu ska jag (elin) och mitt FSMB-gäng ta och äta lite kladdis!
PUSSPÅOSSSSSS!

Och hej linn,  mycket fin blogg! lycka till i framtiden<3

Heeeeeeeeeeeejdå från dom tre vännerna och becka:)

ciao

 


brudar brudar brudar!

Äntligen fredag! Sitter just nu hemma hos elin nilsson med brudar. Ikväll ska vi hem till Rebecka och äta pizza, fett gott!

ciao


Finally!

Yes! äntligen har jag fixat en blogg, eller min kära vän Malin Åström fixade det mesta, tack för hjälpen gumman! Känner på mig att detta kommer bli en grym blogg & att jag kommer uppdatera 20 gånger om dagen, eller inte! men jag ska ge det ett försök iallafall. nä, nu ska jag gå och äta med Jennifer och Mallan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0