give me some space

jag behöver en större garderob
den är överfull, och har vart ett bra tag nu. Dessutom har jag två stora byrålådor (heter det så?) som också är överfulla. what to do?

true story

nytt i garderoben! överlycklig för mina nya byxor, sitter sååå snyggt på.
Tröjan kommer från hm.

happiness

hello sunshine!

Har inte orkat eller hunnit blogga på de senaste dagarna. men här kommer en liten uppdatering just for you.
Har som sagt praktiserat på ett äldreboende här i frillesås, och det har vart jätte bra och haft världens bästa handledare och jätte goa arbetskollegor. Och jag kanske kan få ett sommarjobb där, men har ju redan sommarjobb klart på konsum, som jag även jobbat på i två sommrar. men vore skönt med lite omväxling nu, men ändå skönt att ha konsum. Så vet inte riktigt hur jag ska göra, men får se vad det blir av detta. Men jag ska absolut inte klaga, jag är jätte glad att jag överhuvudtaget har ett jobb och kan tjäna mina EGNA pengar, så otroligt skönt.
Och pengar är verkligen något som kommer till användning just nu eftersom att jag och adam precis bokat en resa till stockholm på påsklovet. Längtar redan! Och så ska jag och tjejerna till Alanya i sommar som är bestämt och bokat sedan länge, så till den resan har jag faktiskt sparat ihop en del pengar. Är riktigt stolt över mig själv. Och imorgon är det jobb som gäller och snart rullar lönen i på kontot, det går bra nu.
Ciao

wants!!!!!

För endast 299 kronor på H&M får du dessa snygga army pants!
ska hålla utkik efter dessa på fredag!

just me

Heeej vänner. Nu ska jag snart kila hem till min man, vi ska äta god mat och kolla tv, mysigt. Imorgon åker älskling ut till öckerö igen, fy!
Igår hade jag en jätte mysig kväll med god mat och fantastiskt sällskap i göteborg. Tack hjärtat för maten!
Nu måste jag kila, ciao
me, right now

right now

hej och hejdå bloggen! Nu ska jag dra mig in till götet för att möta upp världens finaste pojkvän som ska bjuda mig på restaurang. Ska bli mysigt! Nu måste jag dra mig! Ha en skön fredagkväll allihopa! Ciao
dagens klädsel:
Tunika:melrose
jeans: bikbok
Sjal:melrose
Skor: nilsons
smycken: raglady,sisters

just laugh

http://www.youtube.com/watch?v=1FinMiIlCCs
jag vet inte varför jag gillar denna reklamen, men jag älskar den! så jäkla rolig, fast egentligen är den ju inte alls rolig, men ändå.

tisdag

Hej bloggen! Idag gällde det att gå upp kl 5 igen, men det är inte så¨farligt som jag trodde. Slutar ju trots allt klockan halv 3. dagarna går så himla fort och jag vill inte att det ska bli torsdag då jag måste lämna förskolan då min praktik där är slut. Ringde precis min handledare som jag ska ha på äldreboendet v4 och 5 och hon verkade jätte bra. På Måndag ska jag jobba kväll så då börjar jag halv 4 och slutar klockan 9 på kvällen, vilken lyx!! det blir alltså en riktig långhelg för min del i helgen, eftersom jag är ledig på fredag, hur skönt?

I helgen kommer min älskling hem och det ser jag fram emot, saknar honom, och med det avslutar jag mitt blogginlägg. ciao så länge!
saknar sommaren jätte mycket tillsammans med dessa goa brudar!

veckans höjdpunkt!

Sitter just nu och väntar på veckans häjdpunkt: SOLSIDAN! som jag har väntat och längtat, och ikväll är det äntligen dax.

Idag har jag sagt hejdå till min älskling som åkte ut till öckerö igeeeeeen. Sedan gick jag och lirade lite fotboll, gött som tusan. Sen var det plugg och åter plugg som gällde, och nu är jag äntligen klar. Nu ska jag kolla på top model (en gång till) så vi hörs imorgon, ciao!
haha, en skitdålig cambild!

updates

hello babes! sorry for bad bloggin! lite updates: Igår direkt efter min praktik åkte jag till kungsbacka för att träffa malin och jennifer och kolla på melrose rean. Sjukt mycket folk och dåligt urval av kläder, de hade plockat bort alla de snygga kläderna?! Men jag fick med mig en tunika och en sjal i all hast, dock fick jag stå i kö cirka en halvtimma. Jag var även inne på raglady en snabbis, där fick jag med mig en sjal på rean som jag velat ha jättelänge, så nu när det ändå var rea slog jag till. Sedan åkte vi hem och jag gick hem för att sova hos adam, mys!

Idag vaknade jag kl halv 12, haha, men dock så skönt! Idag har jag inte gjort någonting alls, bara tagit det lugnt. Det var meningen att jag och Adam skulle på restaurang idag, men vi tar det nästa helg istället. Så ikväll har jag  bara vart hemma och ätit god mat och myst med världens bästa pojkvän. Dock är jag hur jäkla sugen som helst på att gå ut. Varför fyller alla mina kompisar år så sent?! Eller är det kanske jag som fyller tidigt, haha. Jaja, vilket som är jag himla sugen.
Imorgon ska jag träna och plugga, det behövs. Imorgon blir det också tidig sovtime som gäller eftersom jag ska upp kl 5 på måndagen då min praktik börjar kl 6. Vi hörs imorgon, ciao!
otroligt dålig bild. men ändå, tunika från san tropez!
söt liten sjal från melrose.
halsduk/sjal från lise sandhal, raglady

solsidan!

Äntligen, Äntligen drar säsong 2 av solsidan igång! Nu på söndag kl 8 på kanal 4. Kan bara inte missas? Jag ÄLSKAR solsidan, har dvdn hemma och har säkert kollat på den tusen gånger! min favorit karaktär måste ändå vara ove, haha älskar honom!
Här kommer en länk på trailern inför solsidan säsong 2: http://www.tv4play.se/noje/solsidan?title=trailer_for_solsidan_sasong_2&videoid=1193590

modekungen.se x3

if you like hip hop eller bara gillar någon utav dessa T-shirtsen så ska ni kika in på modekungen.se
Dessa blir dina för 349 kr styck.

Blake Lively är Mademoiselle Chanel!

En utav världens vackraste kvinnor (enligt mig) har nu som de flesta redan vet blivit utvald att vara chanels ansikte utåt, tror detta kommer bli fantastic! what can go wrong?

mums


ledig och handbollsträning!

Idag har jag vart ledig, jag vaknade av att mobilen ringde klockan elva, så skönt att sova ut. Idag har jag inte gjort någonting, har bara tagit det lugnt och pluggat lite. Ikväll ska jag träna och det ska bli så gött! Imorgon är det praktik igen, ska bli härligt eftersom att jag trivs jätte bra. Ciao

stylebytyra.se

just nu är det stor rea på www.stylebytyra.se, här kommer några personliga favoriter från rean. priserna på dessa ligger på 40-50 kronor istället för cirka 100 kronor.

summerbreeze

Jag vill ha sommar nu.

Ny header!

Som ni kanske ser så har jag ny header, Julia hjälpte mig, tack sweetheart! Dock krånglade det as mycket när jag skulle fixa några grejer sen, så fick göra om allt osv. Så har suttit här sedan kl 9, men är äntligen klar nu, phu! Men som ni ser så är det några saker som inte är riktigt klara än, men fixar det imorgon. Nu ska jag kolla ett avsnitt gossip girl och sedan sova! Ciao

Med vilda gester!

Här är några bilder från i torsdags hos Malin, enjoy!


Put a ring on it!

Denna ring från Lindex blir din för 79.50
Tycker båda är fina, hade antagligen inte kunnat bestämma mig för en färg utan köpt en av varje.

Somebody said you got a new friend

Hej bloggen! Sitter just nu och fixar med lite pengar på internetbanken, flyttade precis över en summa pengar till sparkontot. Vuxenpoäng!! Dock inte det "riktiga" sparkontot som jag ska ha till körkort, lägenhet osv. Utan mitt egna, som bla är till resan i sommar, ny mobil och ja, lite allt möjligt. Och än så länge har jag inte tagit några pengar från det sparkontot, så ska försöka fortsätta med den stilen. Dock svårt ibland när pengarna på kortet är få.

Idag var jag som sagt på min praktikplats, det är så jävla bra!!! Alla barnen är så goa och söta. Trivs verkligen på min praktik. Hoppas bara på att jag ska trivas lika bra på ålderdomshemmet v4 och 5. Det återstår och se! nu ska jag plugga lite, sedan ska jag fira min lillebror som fyller år, dock är han inte så liten längre, utan fyller hela 15 år. Känns helt overkligt, jag ser fortförande honom som en glad, sprallig 11åring. jaja, grattis världens bästa lillebror!

Senare ikväll kommer det antagligen upp några bilder här på bloggen från malins senaste tjejmiddag, så kika in lite senare.
Är ledig imorgon, hur gött?

godnatt!

Ska sova nu eftersom att jag skall infinna mig på min praktikplats kl 7 imorgon bitti. Men jobbar dock bara till kl 3, så det är skönt. Sedan på onsdag är jag ledig, gött som tusan. men det var allt för mig, hörs imorgon! Godnatt.

top model cycle 15!

Yes, nu drar det igång igen! MEN, dum  som jag är går jag in på top models "hemsida" och där står det ju såklart vem som har vunnit cycle 15. åååh, så nu vet jag redan vem som vinner. jaja! Kanske skriver ut det här i bloggen senare, ifall det är någon som är nyfiken.

18 years and adult

Hej kära läsare! Något stort har hänt, jo jag har fyllt år, och inte vilket år som helst utan 18 år. Visst är det toppen? Nu är jag alltså 18 år och får bestämma över mig själv, så jäkla underbart. Inte för att jag tror att det kommer att ske en så stor förändringen förutom krogen och körkort då, men bara känslan av att veta att man är 18 och fri. haha! Jätte skönt att inte längre vara 17 år iallafall, 17 är en  sån meningslös ålder.

Nog pratat om det. Nu och 4 veckor framöver har jag praktik inom kursen vård och omsorg, och just nu befinner jag mig mig på ett jätte mysigt dagis och två veckor framåt. Sedan de andra två veckorna skall jag vara på ett äldre-boende. Tror det är jäkligt nyttigt för alla att vara på ett äldre-boende någon gång, eftersom det är där vi kommer hamna så småningom, sorgligt nog.

Ciao
jag just nu, sitter och dricker chai latte och pluggar framför min nya dator!

det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Kom hem från kungsbacka för en liten stund sedan, blev ett par jeans och en tröja på rean. Adam hittade en snygg tröja och en scarf, haha. för mig känns det fortförande ovant att killar har scarfar, det är sånt som min farmor har. Men jag lovar, kommer säkert ha ändrat min uppfattning om det om ca en månad, och tycka det är snyggt som fan. Men adam, den var snygg! okej?
Just nu borde jag städa mitt rum, eftersom det kommer folk hit ikväll! Imorgon ska jag hem till Malin i vallda och träffa sköna tjejer som jag inte träffat på ett tag. ska bli skit trevligt!! Nu måste jag dra, ha en fortsatt bra dag, ciao!
jeans från bikbok med hög midja. behålla eller lämna tillbaka?
rea-gina

ska vi gå hem till dig? eller hem till mig?

Jag ska faktiskt hem till Johanna b om ett tag, och träffa sköna b-rudar! Men först ska Jennifer komma hem till mig och mysa lite. Har bara ett problem, orkar inte göra mig iordning, så sjukt trött efter jobbet!! Men måste väl, om jag inte kan gå i min konsum tröja?
Imorgon ska jag och adam till stan och bränna lite pengar. Sen hem igen för att fira mamma som fyller år!
Nu måste jag dra, Ciao!

working 9 to 5!

nje, inte riktigt med 8 till 3. Sen drog jag och min kära kusin Julia och solade, skönt som attans! Det var rätt så lugnt idag på jobbet, eftersom att det var inventering som gällde all day long. Men det gick helt okej! Imorgon är det jobb igen, men det är skönt med lite extra pengar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla gossip girl. & senare kommer älskling hit, förhoppningsvis inte allt för sent!
me and gaga! gaga and me! 

RSS 2.0