keep on going

Tja! Första skoldagen efter lovet idag. Den gick hyfsat snabbt och gick helt okej. Stannade kvar en stund efter skolan med Jennifer och Rebecka för att plugga på naturkunskapen, good work. Ikväll har jag pluggat lite och inte så mycket mer. Ikväll kommer top model som vanligt och jag sitter bänkad, som vanligt. Imorgon är det skola som vanligt. Imorgon är det träning som vanligt och snart är det helg igen som vanligt. Allt är så oerhört vanligt och tråkigt. Är så sjukt trött på vintern nu, vill ha sommar! Eller åtmindstone vår. Längtar till påsklovet och till stockholm. Kan inte bara tiden gå lite snabbare?

Älskade söndag!

Idag är det söndag och då vet vi vad det betyder? SOLSIDAN! Strax sitter jag och hela familjen + min älskling bänkade framför tv;n med lite go fika. GÖTT! Jobbet idag gick bra, det var lungt och skönt. Träningen gick med bra, var dock lite seg. Imorgon är det skola igen efter en veckas lov, det ska bli helt okej. Trivs så jäkla bra i min klass och med min linje så det är bara roligt. Måste be om ursäkt för att jag vart så himla dålig på att visa mina senaste inköp, det är trots allt en hel del. Men lovar att det kommer upp snarast, ska bara hitta kamera-laddaren, hehe. Nu ska jag kila, ha en kanonbra söndagskväll framför solsidan, för jag antar att det inte finns en enda människa som inte kollar på det. PUSS

sweet dreams

Ni anar inte hur länge jag sov idag. Vaknade klockan halv 2, inte likt mig! Brukar vakna vid 9-10 när jag inte ställt klockan. Men antar att jag behövde sova ut, så det var riktigt skönt. Har inte gjort något vettigt sen jag vaknade utan bara legat i sängen med laptopen i knäet och kollat på the hills. Nu ska jag gå upp och städa mitt rum och kanske gå och sola. Ikväll kommer förhoppningsvis adam hit efter sin match. Och imorgon väntas jobb, träning och solsidan. Ciao så länge!
vill ha sommar NU

otaggad och trött

Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg innan träningen. Ska trax gå och träna, är sjukt trött efter att ha gått upp klockan 6 igår och 5 idag. Imorgon blir det att gå upp klockan 8, likaså på fredag. Märks det att jag har lov? Efter träningen kommer Adam hit och sover, ska bli så härligt, har längtat efter honom. Såklart ska vi lira lite mariokart när han kommer hit, som vi alltid gör, det är vi i ett nötskal. Det är gött att adam blivit lite bättre på senaste tiden så att det är lite mer jämt, hehe! Nu ska jag kila, hörs imorgon eller något! ciao!
haha, var bara tvungen att slänga upp en bild!

Lov?

Hej bloggen! Eftersom jag går i skolan i vgb så har jag lov just nu. Men mitt lov känns inte rikigt som ett riktigt lov. Ledig måndag, men kunde dock inte sova så vakande kl 9. Idag jobb, imorgon jobb, ledig torsdag, MEN då har jag lyckats få en tid hos tandläkaren kl 9, där rök min enda sovmorgon. Fredag jobb, lördag ledig, söndag jobb. Längtar otroligt mycket till påsklovet och lite riktig ledighet + stockholm med babe. Men men, ska inte sitta här och klaga allt för mycket, man slipper ju trots allt plugget. Hörs senare eller imorgon, ciao!

En helt vanlig måndagskväll

Hej allihopa! Sitter just nu och kollar på top model, en av dem få seriser som jag följer. Har nog följt programmet sen det kom ut när jag var ungefär 12 år. Idag har min dag bestått av "the hills" tittande och fika med härliga tjejer och nu top model.
Saknar sommaren med mitt hjärta. (haha, gud va små vi ser ut, men
tiden går snabbt när man har roligt.
Vet att vi ser jätteröda ut, men har
gjort om bilden så det är därför)

plans of today

Hej kära vänner! Dagens planer är att fika med tjejerna, ska bli mysigt. Uppdaterar mer senare. Ciao!
Dagens klädsel: Linne H&M, byxor H&M, Kofta: Gina, Skärp Gina,
Halsband Ur&penn, Armband Sisters& Raglady!
Dagens facelook! Tjarå!

You're simply the best, better than all the rest

Inte haft världens bästa uppdatering gällande vad jag har gjort de senaste dagarna. Men här kommer en liten bildbomb från i fredags med tjejerna.
Elin och Josefine!
Jennifer och Josefine!
Jag och Rebecka!
Elin, Josefine och Malin!
Jennifer, Malin och Josefine!
Malin och Jag! haha, är bara tvungen att säga att det är min tröja som är
lös och INTE min mage som hänger ut, men det sagt säger jag hejdå och
drar vidare till Adam! Ciao så länge.

sunshine

Solen skiner och våren är på väg, vad passar bättre än en löparrunda med världens goaste fotbollslag?
ciao!

hello!

Nu drar jag till adam, ciao!

Alla hjärtans dag!

Idag är det ju alla hjärtans dag som alla redan vet om. Tycker själv att dagen är väldigt överskattad trots att jag har pojkvän. Säger som min clasmate johanna att jag tycker inte att det ska finnas en speciell dag att visa kärlek på, det ska man göra alla dagar. Men jaja, min älskling gjorde en god pannkaksfrukost till mig imorse innan skolan och nu ikväll har vi fikat och bara myst. That´s it. Nu ska jag fixa lite inför morgondagen och sen sova. Vi hörs! ciao

Drömmarnas land

Hej saknade blogg. Inte bloggat på sjukt länge, men jag har mina anledningar. Jag har vart sjuk i en hel vecka, och sen har skolan börjat och det har innebärt plugg och åter plugg. Duger dom? haha, skulle inte tro det. Nu är jag lite bättre från min sjukdom, men jag låter fortförande som sångaren i Nickelback, haha! Under tiden jag var sjuk så hann jag kolla sjukt många avsnit av the hills, har inte kollat på det innan. Har bara kollat på laguna beach, men The hills är ju så grymt bra. Älskar Lauren, som även var med i Laguna beach. Ni som inte har en aning vad jag snackar om nu bör kolla laguna beach och the hills, ni lär inte ångra er.

Jag ska berätta en hemlis för er, jag vill verkligen till la la land någongång i livet, helst vill jag åka till LA efter gymnasiet, eller The big apple. Hur de går kan bara tiden utvisa. Jag kan också dela med mig av att det är exakt ett halv år kvar tills jag och mina tjejer drar till Alanya. Elin berättade det precis, och det är helt sjukt vad jag längtar!!! Jag kan också säga att imorgon har jag och min älskling 2 och ett halv år imorgon, jag vet..länge. men jag älskar honom precis lika mycket som innan, han är verkligen min bästa vän och världens bästa pojkvän. Det blev ett långt inlägg, men det får ni leva med. om ni läst ända hit ska ni ha en applåd! jag vet själv hur segt det kan vara att sitta och läsa långa blogginlägg, men men. Ska ta en dusch nu, och sen sova, skolan väntar imorgon. Ciao!
saknar mitt blonda hår ibland.

RSS 2.0